Saturday, 20 April 2013

Unforgettable Day :D

  Assalamualaikum korang. Lamenye tak update blog. Sebelum ni pun update gambar je kan? hmm. Entry kalini hanya ingin menceritakan tentang harini - 20 April 2013, jyeahh! Kita mulakan bercerita dengan bismillahirahmanirahim.... Tadi, aku,Azimad,Nabila,Yana dan Bilah pergi ke KFC. Kedai makanan segera tu, hehe. Kitorang dah merancang nak pergi sane nak makan-makanan yang baru ni, KFC Korean Crunch, haha. Kitorang pergi KFC jalan kaki tau dari sekolah. Jauh tahu? Tapi dengan semangat yang membara umpama korean crunch, kitorang sanggup jalan jauh-jauh semata-mata nak makan bendalah ni lah. haha.

terliok aku tengok ngehehehe
Bila kitorang datang je, kitorang cari ape tau, kitorang cari aircond! Panas tau jalan, huhu. Kitorang duduk then kitorang bagi duit kat Bilah suruh beli bendalah ni. Dah beli, kitorang pun makanlah, ape lagi. hoho. PERGHH! dah masuk mulut memang sodap lah weh, tak tipu. Tapi sayur dia tak sedap, macam yukkksss! tapi aku makan jugak, sebab lapo lah katekan. haha. Sebelum kitorang meninggalkan restoran atuk kentucky ni, kitorang sempat snap gambar sikit. Jom, tengok ngok ngok ngok, hikhik ;P

gambar ikhlas daripada Azimad. GUMAWO! ;)
aku kata : woi orang kampung, jom serbu KFC Korean Crunch! Yana pun gelak. hehe gurau je. 
peace Nabila! hehe :P
Itu gambar masa kat KFC. Then kitorang pun jalan untuk menuju ke coolblog. jyeahh. Aku yang tak pernah merasa blue coral pun mencuba. memang sedap! Nabila dengan Bilah minum milk tea, Yana minum coppucino, dan Azimad minum cokelat oreo. Dah beli semue tu, kitorang pun ingat nak balik sekolah, tapi tetibe kitorang ingat nak lepak rumah Yana pulak. Nasib baik Yana baik kan? hehe. Untuk pergi rumah Yana, kitorang kenalah tunggu bas. Sementara tunggu bas, kitorang sempat ambil gambar best friend giler2. hihihihi.

time tunggu bas #team runningman #bestfriend giler2. Azimad takde time ni . Dia yang ambil gambar macam mane nak ade. haha
hish budak dua orang nih! tak pernah penat ke? haha
Dah sampai depan kampung Yana, aku, Azimad, Yana, Bilah turun tetapi Nabila tak dapat bersama-sama dengan kita. cehhh! dia kena balik, nak buat macam mane ye dak? hmm
gambar dari yana. Sory Yana, aku tahu curi gambar je, hehehe
Time kat rumah Yana, kitorang cume online je, tak buat ape-ape yang lain pun. Time nak balik yang kesian, aku ingatkan nak bawak si Azimad dengan Bilah ni sampai depan sekolah, tapi kereta sempit sangat lah pulak. Diorang terpaksa tunggu bas nak balik. hmm miane Bilah dan Azimad. Story harini sampai sini je dulu, nanti ade story lain, aku share ye, bye annyeong, Assalamualaikum :) :) :)

9 comments:

  1. gigih nye sanggup jalan kaki je. haha. btw, jom follow akak? :)

    http://thedreamgoddess.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demi korean crunch, kitorang sanggup kak, hehe :P nanti adik follow akak k? ;)

      Delete
  2. panjang gak trip berjalan kaki tu..sure penat :D

    ReplyDelete
  3. tapi sos dia sikit sgt...still rasa hot spicy tu sedap lagi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. kalau sosnye banyak, memang sedap. hehe :D

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Tu lah kau, taknak pergi haritu, hehe :p

      Delete