Friday, 8 March 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

Assalamualaikum :)
 
 
Harini saya nak join satu segmen simple dimple gile. Kalau nak join jugak, klik banner di atas ye. Setakat ni, saye ade 27 follower sahaje. Saye harap lepasni akan bertambah lagi. Sampai sini saje assalamualaikum :)

23 comments:

  1. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih dik join segmen akk ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : -sedia follow-
    selamat bersegmen & terjah menerjah!.. :D

    ReplyDelete
  2. datang follow haziq :) jom pegi blog akak

    http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/03/semen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  3. Salam blogger ^_^ Dari segmen yang sama.Saya ikhlas follow awak, harap awak membalas follow ini. Sangat menghargainya. Sama2 kongsi ilmu.

    http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  5. hai ! datang dari segment yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete

  6. #30
    done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  7. slm kenal dr segmen yg same...huhuhuh!!!!

    ReplyDelete
  8. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  9. singgah here .. done follow back .. thanks follow me .. =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  10. blogwalking+follow. :)

    mind to follow me back? heee

    http://ainmahsuri.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan..
    singgah dr segmen yg sama..
    jom kita kawan..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  12. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  13. hai :) dari segmen yang sama . done follow #38
    jom singgah ke blog saya pulak :)
    http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  14. As Salam Adik...

    Follower #42
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    Jemput datang ke blog akak

    ReplyDelete
  15. http://www.erjud-chayob.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html?m=1

    singgah dari segmen yang same :) salam ukhuwah

    ReplyDelete
  16. Salam Kenal..dari segmen yang sama & follow sini..jom follow che yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  17. ASSALAM...dtang dri segmen yg sama..kalau sudi follow lah yerr..

    http://salehazahirin.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  19. Salam. Dari segmen yang sama. Dah follow sini.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  20. terjah dr segmen yg sama.follow sis keyy.
    http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/blog-post_19.html#comment-form

    ReplyDelete
  21. done follow sini...jom singgah blog Za pulak.. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join segmen ni utk menang hadiah menarik. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  22. hye haziq, datang menyinggah n re-follow :)

    ReplyDelete